Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme

Trio Tavolinë pune e mesme pjesa Sipërme

20.40.1104.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€151,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 109 cm | Lartësia: 40 cm | Thellesi: 21 cm

Njësia e Studimit të Mesëm trio është një modul që mund të përdoret në harmoni me Tavolinën e Studimit të Mesëm Trio dhe sjell një hapësirë ​​unike komforti në dhomat e të rinjve. Ndriçimi i lëvizshëm LED, i cili mund të lëvizë në drejtime të ndryshme dhe ka një parim funksionimi me prekje, krijon një mjedis pune që nuk shqetëson sytë. Përshtatësi USB me dy hyrje, i integruar për karikimin e produkteve teknologjike si telefonat dhe tabletët, është një veçori funksionale shumë e rëndësishme për të rinjtë. Xhepi prej pëlhure dhe varëse rrobash fleksibël të vendosura pranë njësisë mund të përdoren që të rinjtë të organizojnë sendet e tyre personale.

Njësia e Studimit të Mesme Trio, e cila është një nga artikujt më të dobishëm në dhomat e adoleshentëve me dizajnin e saj funksional dhe modern, i shton hapësirës një atmosferë ndryshe me pamjen e saj estetike.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.