Certifikatat

Zhvilloni dhe prodhoni sipas standardeve të avancuara të sigurisë për fëmijët Produktet Çilek prodhohen me teknologji të lartë dhe materiale të padëmshme në përputhje me standardet e Bashkimit Evropian

Certifikata CE për aksesorët elektrikë Çilek, për materialet e paketuara Certifikata REACH është ajo që Direktiva RoHS e lëshuar nga BE për bojërat dhe brezat e skajeve të përdorura në materialet metalike dhe plastike dhe analizën e elementeve toksike EN 71-3 dhe gjithashtu ka sistemin e menaxhimit ISO 9001 dhe ISO 14001 certifikatat.

Mobiljet e prodhuara nga Çilek në përputhje me standardin E1 kanë certifikatën e konformitetit TSE E1 nga TSE që tregon se nuk ka efekt kancerogjen.