Dhomat e fëmijëve

Dhomat e fëmijëve ku zhvillimi, mësimi dhe argëtimi godasin çatinë!

Montes Të Bardhë

Është një ide e mrekullueshme nëse shtrati i fëmijës suaj mund të paloset me stil, si një shtëpi e vogël, apo jo? Një ambient unik për fëmijët me Montes Beyaz, i cili krijon përshtypjen e një shtëpie apo tende duke e mbuluar me një tendë...

Rishikimi

Montes Natural

Seria Montes, e krijuar bazuar në moton e sistemit arsimor Montessori "Më ndihmo ta bëj vetë"; bashkoi imagjinatën e fëmijëve me elementë që mbështesin zhvillimin e tyre.

Rishikimi

Pirate

Është e mundur të zhytesh në detet e gjera me Serinë Pirate, të krijuar për ata që duan të përjetojnë aventura përtej imagjinatës! Me kushtin e larjes së dhëmbëve, gjumit në kohë dhe nisjes së ditës me eksitim...

Rishikimi

Princess

Për princeshat që duan të udhëtojnë drejt ëndrrave rozë.

Rishikimi

Racecup

Nëse dëshironi një dhomë dinamike dhe të shpejtë në temën e vrapuesve, Seria Racecup është për ju!

Rishikimi

I pari që fle fiton...

Krevatet tona super të shpejta të makinave janë nisur për në gara...

Champion Racer

Përdoreni kur të rriteni!

Le të jetë Dhoma Cilek e vetmja gjë që nuk ka ndryshuar gjatë gjithë viteve kur nuk e kupton dot si je rritur!

Mocha

Pavarësisht se sa teknologjia e avancuar përparon, Dhoma e Fëmijëve Mocha, e cila dominon temën e natyrës që kohët moderne nuk mund ta heqin kurrë nga ne, sjell fuqinë shëruese dhe ngushëlluese të natyrës në dhomat e fëmijëve.

Rishikimi

Romantic

Dhoma romantike e fëmijëve është projektuar me besimin tonë në imagjinatën tuaj që do ta bëjë botën të bukur. Në këtë dhomë, nuk ka vetëm sende për të përmbushur nevojat e tyre, por edhe burime frymëzimi dhe një përrallë ku do të jeni heroi!

Rishikimi

Romantica

Të bardha janë të thjeshta por të sigurta, roza janë të qeta por të forta, detajet janë të vogla por të sigurta, linjat janë të thjeshta por artistike, jeta është gjithmonë Romantica...

Rishikimi

Black

Në Black Dhoma e Fëmijëve, do të dëshmoni një liri që ofron një botë më vete dhe që mund t'i përshtatet lehtësisht jetës së tyre.

Rishikimi

White

Duke ofruar një rehati sikur të jeni mbi retë përtej të gjitha dhomave me cilësinë dhe veçoritë e saj, White Children's Room hap tani një faqe të bardhë në dhomë.

Rishikimi

Yakut

Me shkëlqimin elegant të Dhomës së Fëmijëve Yakut, tonet që i japin ngjyrë dhomës, shprehja "zgjoheni si princeshë" mund të bëhet e vërtetë.

Rishikimi