Dhomat e të rinjve

Modele të dhomës së të rinjve që mund t'i përdorni edhe kur thonë "Si u rrite kaq shpejt?"

Shitesit Me Te Mire

Romantic

A e dini se kjo dhomë ka fuqinë për të ndryshuar botën? Ne e bëjmë, sepse ajo ka ju dhe ëndrrat tuaja në të!

Shiko më shumë

Mocha

Mocha është projektuar me admirim për fuqinë shëruese dhe pasuruese të natyrës. Mirësevini në këtë botë, merrni një frymë të pastër dhe ndjeni rininë tuaj.

Rishikimi

Elegance

Seriali Elegance është pranë të rinjve për t'i dhënë një identitet krejt të ri hapësirës së jetesës dhe, me pak fjalë, për gjithçka që një dhomë është e domosdoshme...

Rishikimi

Black

E lezetshme, elegante, praktike, e jashtëzakonshme, pa pagesë -- ne e dimë se çfarë përfaqësojnë këto fjalë në gjuhën e të rinjve. Ne besojmë se i vizualizojmë ëndrrat e tyre në mënyrë të përsosur.

Rishikimi

Space Gray

Kjo është bota juaj me pamjen, ngjyrën dhe strukturën inovative, si dhe me një dizajn që merr parasysh nevojat tuaja.

Rishikimi

White

Me harmoninë e saj simbiotike me të gjitha ngjyrat e jetës, e bardha është muza e Dhoma e bardhë e të rinjve...

Rishikimi

Flora New

Me dizajnin, strukturën ergonomike dhe përdorimin funksional, Seria e Re Flora do të dekorojë si dhomat ashtu edhe ëndrrat e vajzave.

Rishikimi

Loof

Ndërsa krijojmë një atmosferë relaksuese me tonalitete jeshile dhe lisi që nxjerrin në pah natyralitetin, ne gjithashtu shtojmë elegancën plotësuese me detaje të bukura.

Rishikimi

Shitesit Me Te Mire

Trio

E thjeshtë, modulare dhe jashtëzakonisht elegancë, Seria Trio është dinamike, fleksibël dhe e lirë ashtu si ju të rinjtë!

Rishikimi

Në thjeshtësinë dhe freskinë e të bardhës:

Rustik Të Bardhë

Duke bashkuar teksturën klasike dhe të thjeshtë të së bardhës me prekjen e modernitetit për të krijuar një atmosferë të ngrohtë, bashkëkohore dhe paqësore...

Rishikimi

Selena Grey

Bukuria e thjeshte qe kerkoni me goditje te buta te dizenjuara me motive klasike ne ngjyre te bardhe qe jane te sjellshme per syrin...

Rishikimi

Selena Pink

Frymëzuar nga emocionet e të rinjve të butë, ëndërrimtarë, të sinqertë, të butë dhe të dashur që e duan ngjyrën rozë...

Rishikimi

Flora New

Me dizajnin, strukturën ergonomike dhe përdorimin funksional, Seria e Re Flora do të dekorojë si dhomat ashtu edhe ëndrrat e vajzave.

Rishikimi

Romantica

Do të thoni se Romantica, gjendja më elegante dhe emocionale e të qenit në një vend, është si një lumturi që strehohet në heshtje në dhomën e saj, sikur të ishte gjithmonë aty!

Rishikimi

Modera

Kjo dhomë është dhoma juaj... Modera ka module të pajisura me veçori funksionale për të ndarë çdo emocion tuajën...

Rishikimi

Dark Metal

E dizenjuar me shpirtin e lirë që zhytet thellë në nuancat më të errëta të krijimtarisë, Dark Metal pret të takojë dritën tuaj për të reflektuar ngjyrat e tij pafundësisht të vogla.

Rishikimi

Lëreni të lulëzojë në të gjithë dhomën tuaj:

Yakut

Lulëzon me lule në të gjithë dhomën tuaj me shkëndijën e saj të butë dhe tonet e gjalla...

Rishikimi

Flora

Nuk zbehet kurrë me detajet e saj me lule dhe veshjet e shkëlqyera...

Rishikimi

Duo

Seria Duo me një dizajn të ngrohtë, të thjeshtë, modular dhe të përjetshëm.

Rishikimi
Rafta librash
Krijoni këndin tuaj të leximit

Duke lexuar një libër… Nuk mund të kishte një arsye më të mirë për të qenë vetëm me veten. Jeni gati të udhëtoni në kohë pa dalë nga shtëpia me një kënd leximi ku gjeni rehati dhe paqe?