Sherbimi pas shitjes

Shërbimi pas shitjes

Na kontaktoni

Të gjitha produktet e markës çilek, janë nën garancionin çilek kundër dështimit, thyerjes dhe zbehjes që rrjedhin nga prodhimi.
Çilek siguron kontroll të plotë në të gjithë procesin e prodhimit. Në këtë mënyrë; ofron produkte praktike, elegante, komode dhe shumë të kualifikuara dhe të besueshme që vlejnë paratë tuaja.

Me pak fjalë, produktet e dizajnuara të markës çilek prodhohen me standarde teknologjike të nivelit të lartë. Ekipi çilek që punon për materiale të kualifikuara, teknologji të avancuar, punim të kujdesshëm dhe dizajn perfekt qëndron pas kësaj garancie.