Për momentin, "çileku" ka më shumë se 500 dyqane në 5 kontinente dhe 71 vende.

Në këtë udhëtim që nisëm për të bërë një dhe një markë të pamposhtur Të Turqisë; ne po ofrojmë produktet më funksionale, më të sigurta dhe më ekonomike kudo dhe në çdo kohë, dhe po ndihmojmë të tjerët të realizojnë ëndrrat e tyre në shumë pjesë të botës.

1996 - ÇİLEK
Gjithçka filloi me serinë tonë të parë ...

Në vitin e 1996 kur u themeluam në Turqi si një biznes familjar, filluam të përpiqemi të mishërojmë ëndrrat e fëmijëve në dhomat e tyre

1996 - ERSTER EKSPORTI
Ne Realizuam Eksportin Tonë Të Parë Në Ukrainë

Ne ishim të kënaqur në ditën ku shkuam në rrugë për herë të parë për të prezantuar një markë turke në globin tonë*, duke lundruar nga Inegöl në pjesën tjetër të botës.

1997 - CILEK.COM
Ne kemi nisur faqen tonë të internetit.

cilek.com filloi jetën e tij të transmetimit dixhital

1998

Dyqani ynë i parë u hap në Bursa.

Ne kemi filluar Në Sistemin E Garancisë.

1999

Reklama Jonë E Parë Televizive u botua*

U krijua Akademia Jonë E Qumështit.

2000

Ne u transferuam në fabrikën tonë të re.

2001 - DYQANI I PARË JASHTË VENDIT
Dyqani ynë i parë filloi shërbimet e tij jashtë shtetit.

Në vitin 2001, ne hapëm dyqanin tonë të parë në Maltë.

2002

Ne morëm Certifikatën e Parë Të Cilësisë GS.

2003

Kaluam në ndërrimin e dytë të prodhimit.

2004

Ne e zhvendosëm Zyrën tonë Të Përgjithshme Të Menaxhimit në Stamboll.

2005 - SUPERMARKA TURQI
Supermarka Turqi: Çilek

Kaluam një vit ku ndamë krenarinë e përzgjedhjes së super markës Së Turkey me të gjithë punonjësit tanë, partnerët e biznesit dhe klientët.

2006

Kushtetuta Jonë Familjare u shkrua.

Ne u pranuan Në Statusin E Markës Popullore.

2007

Ne u bëmë një markë Turquality.

2007

Kemi marrë dokumentin ISO 9001.

2007 - KAMPIONI I EKSPORTIT TË MOBILJEVE
Kamioni Me Rimorkio 2000 Shkoi Në Zvicër

Ne kurrë nuk harrojmë-ne ishim Kampion Eksporti dhe eksportonim në 66 vende në vitin ku dërguam kamionin tonë të 2000-të Në Zvicër.

2008

Morëm çmimin E Kompanisë më Të Admiruar.

Ne adoptuam Filozofinë E Prodhimit Toyota.

2009

Fondacioni Ynë Cilek u krijua.

2010

Ne erdhëm në vendin e parë Në Kënaqësinë E Klientit.

Kemi arritur në një pikë që të kemi 444 pika shitjeje në 66 vende të ndryshme.

2013

Nënshkruam Kontratën E Parimeve Globale TË OKB-së.

Kemi marrë dokumentin ISO 14001.

2014

Shitjet elektronike kanë filluar.

Ne u përzgjodhëm Si Marka më Inovative.

2015

Ne morëm Çmimin E Përsosjes SË BE-së.

2015
Ne Ndërtuam Qendrën TONË AR-GE.

Qendra Jonë E Kërkimit Dhe Zhvillimit u miratua nga Ministria e Shkencës, Industrisë dhe Teknologjisë më 27 nëntor 2015. Qëllimi ynë kryesor është të përmirësojmë sistematikisht të gjitha punimet nën ombrellën e zhvillimit të produktit, procesit dhe softuerit brenda koordinimit Të Ar-Ge.

* 46 inxhinierë dhe staf teknik janë të punësuar Nga Qendra Cilek Ar-Ge.

2016

Banka Botërore na shpalli Një Markë Ndërkombëtare.

2016

Ne kemi themeluar Kompaninë Tonë Cilek USA në Kaliforni.

2016

Ne adoptuam filozofinë E Zyrës Së Thjeshtë.

2017
Ne Ndërtuam Qendrën Tonë Të Projektimit.

Ne kemi ndërtuar Qendrën Tonë Të Dizajnit Cilek Hub design në të njëjtin vit ne u nderuam Me Çmimin Design Turkey Best Design.

*Çilek Design Hub

Si " thelbi "i" qendrës " dredha-dredha, në zyrën e Drejtorisë Së Përgjithshme Të Luleshtrydheve është një qendër dizajni e përbërë nga projektues industrialë, arkitektë dhe grafistë. Nga lindja e produktit deri tek takimi i klientëve në dyqane, të gjitha proceset e produktit, grafikës, redaktimit vizual dhe dizajnit të dyqaneve janë mbledhur në shtëpi nën një çati dhe një gjuhë e përbashkët synon të sigurojë.

Selia e Çilek Është një qendër dizajni e përbërë nga dizajnerë industrialë, arkitektë dhe dizajnerë grafikë si "bërthama" "qendra" e dizajnit. Qëllimi është të mbledhë të gjitha proceset e produktit, grafikut, rregullimit vizual dhe dizajnit të dyqaneve në një shtëpi nën një çati dhe të formojë një gjuhë të përbashkët nga lindja e produktit deri në takimin me klientët në dyqane.

Ekipi i dizajnit, po angazhohet në dizajne unike që zbukurojnë ëndrrat e të rinjve dhe fëmijëve, kujdesen për nevojat e tyre, ergonomike, inovative, argëtuese, cilësore, të sigurta dhe të ndjeshme ndaj mjedisit, emocione të reja dhe përvoja të reja me moton e tyre të "prodhimit të ëndrrave".

2018

Ne kemi blerë të drejtat e markës dhe modelit TË KOMPANISË CS Schmal Möbel 1896 Gjermani.

2019

Ne kemi krijuar ZYRËN TONË CS Ngushtë Në Bad Salzuflen.

2020

Ne e bëmë atë në tre vendet e para në Kategorinë Më Të Admiruar Të Mobiljeve Në Turqi.

2021

We became the brand that best manages customer experience in the funiture category.