AKSESORË

Karrige

Karriget e dizajnuara posaçërisht dhe poufet funksionale që plotësojnë tavolinat janë këtu...

Shiko gjithcka

Grupi i shtratit dhe gjumit

Shtretërit tanë të cilët janë të formësuar sipas strukturës trupore gjatë gjumit, ju presin për një gjumë të rehatshëm...

Shiko gjithcka

Mbulesa Shtrati

Mund të bëni prekjen e fundit në dhomë me mbulesa krevati me modele elegante dhe shumëngjyrëshe.

Shiko gjithcka

Tepihu

Modelet e tapeteve që presin lojërat për t'u luajtur dhe ëndrrat për t'u bërë kompletojnë dhomën...

Shiko gjithcka

Perde Tyli (e hollë)

Modelet e tapeteve që presin lojërat për t'u luajtur dhe ëndrrat për t'u bërë kompletojnë dhomën...

Shiko gjithcka