Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme
Trio Tavolinë pune e mesme

Trio Tavolinë pune e mesme

20.40.1103.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€234,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 114 cm | Lartësia: 76 cm | Thellesi: 64 cm

Trio tavoline pune e mesme i ndihmon të rinjtë të qëndrojnë rehat gjatë studimit. Duke sjellë një pamje të thjeshtë dhe moderne ambienteve të jetesës së të rinjve, Trio tavolin punee mesme sjell një pamje të rregullt me ​​veçoritë e saj funksionale. Ka një raft për të mbajtur projektet tuaja të veçanta dhe të rëndësishme. Gjërat personale mund të organizohen lehtësisht me sirtarin anësor dhe pajisjet fleksibël të varjes.

Trio tavolin pune e mesme, e cila ofron një pamje të dobishme dhe të rregullt tavoline me kontejnerin e saj të mbeturinave dhe mbajtësen e lapsave, ka një dizajn me të cilin të rinjtë kënaqen të kalojnë kohë.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni