Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme
Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme

Trio Tavolinë pune e madhe pjesa Sipërme

20.40.1102.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€164,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 138 cm | Lartësia: 40 cm | Thellesi: 21 cm

Njësia e Studimit Trio Large, e cila mund të përdoret në harmoni me Tavolinën e Studimit Trio Large, shquhet si një nga modulet më funksionale të dhomave të të rinjve. Përshtatësi USB me dy hyrje që përdoret për karikimin e telefonave dhe tabletëve është një nga veçoritë më të kërkuara që tërheq vëmendjen e të rinjve.

Sistemi i lëvizshëm i ndriçimit LED, i cili mund të lëvizë në dy drejtime dhe funksionon me prekje, mundëson punë komode edhe në ambiente të errëta. Shënimet mund të merren me shkumës dhe stilolaps të lëngshëm shkumës në dërrasën e zezë të vendosur në njësi. Varëse rrobash fleksibël në anë të njësisë dhe xhepi prej pëlhure në njësi mund të përdoren për të organizuar sendet personale.

Njësia e Studimit Trio Large, e cila i jep një pamje të rregullt tavolinës, kontribuon në një përdorim më funksional të tavolinës.

Shënim: Vetëm çmimi për njësi. Tavolina nuk është e përfshirë në çmim.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.