Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)
Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)
Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)
Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)
Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)

Trio Shtrat Marinari I gjerë (dy katsh I gjerë) (90x200- 120x200 cm)

20.40.1401.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€650,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 209,5 cm | Lartësia: 160,5 cm | Thellesi: 137 cm

Krevat marinari Trio i gjerë është ndër pjesët e domosdoshme të dhomave të fëmijëve dhe adoleshentëve, falë dizajnit të tij të dobishëm dhe elegant. Krevat marinari Trio, i cili ndryshon nga shtretërit e tjerë marinari me sipërfaqen e madhe të shtratit të poshtëm; Ofron një mjedis ideal gjumi për të rinjtë dhe fëmijët që e duan rehatinë dhe hapësirën. Ka xhepa pëlhure portative dhe shumë-përdorimëshe në pjesën e përparme dhe në anët e krevatit marinari prej druri. I projektuar dhe prodhuar me kujdes sipas standardeve të TSE, krevati marinari plotëson pritshmëritë e prindërve, fëmijëve dhe të rinjve.

Kapaciteti maksimal mbajtës i çdo fjetjeje është 130 kg, përmasat e brendshme të shtratit janë 90x200 cm në krye dhe 120x200 cm në fund.Krevat marinari mund të përdoren për shumë vite me strukturën e tyre solide.

Shënim: Shtretërit e gjerë marinari nuk kanë aftësinë për t'u ndarë.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.