Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)
Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)
Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)
Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)
Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)

Trio Nënshtrat me pjesë shtesë (ulëse+rafta) (90x190 cm)

20.40.1305.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€277,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 194,2 cm | Lartësia: 26 cm | Thellesi: 123,2 cm

Krevati i poshtëm Trio Sectional është një produkt shumë funksional që mund të përdoret si krevat i një shoku ose seksion ruajtjeje në dhomat e adoleshentëve. Moduli, i cili mund të përdoret me shtretërit model Trio, shërben si një shtrat shtesë i ruajtur në fund të krevatit.

Ndarja në anë mbetet jashtë kur shtrati i poshtëm shtyhet nën krevat dhe përdoret për të organizuar sendet personale. Kursimi i hapësirës për hapësira të ngushta, krevati me fund seksional Trio shton rehati dhe thjeshtësi në dhomat e të rinjve.

Shtretërit e poshtëm me kapacitet mbajtës maksimal prej 130 kg dhe madhësi të brendshme të shtratit 90x190 cm mund të përdoren për shumë vite me strukturën e tyre solide.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.