Trio Nënshtrat (90x190 cm)
Trio Nënshtrat (90x190 cm)
Trio Nënshtrat (90x190 cm)
Trio Nënshtrat (90x190 cm)

Trio Nënshtrat (90x190 cm)

20.40.1303.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€151,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 194,2 cm | Lartësia: 24 cm | Thellesi: 96 cm

Shtrati i poshtëm Trio është një shtrat shtesë që mund të përdoret në përputhje me shtretërit e modelit Trio dhe ruhet në fund të krevatit. Shtrati Trio Bottom, i cili mund të shtyhet dhe tërhiqet lehtësisht poshtë krevatit falë rrotave në fund, spikat si një nga modulet më të dobishme që mund të përdoret në hapësira të ngushta.

Ndonëse është një shtrat i gatshëm dhe praktik për miqtë e të rinjve, ai mund të preferohet edhe si një mjet për ruajtjen e sendeve të papërdorura. Krevati i poshtëm Trio, i cili siguron integritet dhe përputhshmëri me krevatin kur është i mbyllur, i jep një pamje të thjeshtë dhe moderne dhomës së adoleshentëve.

Shtretërit e poshtëm me kapacitet mbajtës maksimal prej 130 kg dhe madhësi të brendshme të shtratit 90x190 cm mund të përdoren për shumë vite me strukturën e tyre solide.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni