TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo
TRIO LINE Shtrat me depo

TRIO LINE Shtrat me depo

20.40.1706.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€531,00
/
Tatimi i përfshirë.

Ölçüler
  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dizajni i butë i kokës së mbuluar me pëlhurë lejon që koha e kaluar në shtrat të jetë e rehatshme. Porta USB, e cila është një nga tiparet kryesore që kërkojnë të rinjtë në një shtrat, është gjithashtu e përfshirë në shtratin bazë Trio Line. Produkti, i cili praktikisht ruan sendet e papërdorura me bazën e tij të gjerë, është një nga mobiljet më të dobishme. Xhepi portativ i pëlhurës pranë tij krijon një hapësirë të lirë për tabletin, librin, telefonin dhe fletoren tuaj. Bazamentet me kapacitet mbajtëse maksimale 130 kg dhe madhësi të brendshme të shtratit 100x200 cm, mund të përdoren për shumë vite me strukturën e tyre solide.

Shënim: Produktet tekstile, shtroja dhe aksesorët e tjerë që shihen në fotot e produktit nuk janë të përfshira në çmimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni