TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat
TRIO LINE Shtrat

TRIO LINE Shtrat

20.40.1310.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€351,00
/
Tatimi i përfshirë.

Ölçüler
  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Trio Shtrat Line luan një rol aktiv për t'u ofruar të rinjve një përvojë të rehatshme gjumi me përmasat e tij prej 100 x 200 cm. Me dizajnin e tij funksional dhe elegant, ai shton një atmosferë më të qetë dhe paqësore në ambientet e jetesës së të rinjve. Njësia e karikimit USB me dy hyrje pranë shtratit është një nga veçoritë më të vlefshme për gjeneratën që u rrit në kontakt me teknologjinë. Jepja prapa krevatit dhe xhepi i pëlhurës celulare pranë krevatit; Ato shquhen si zona ku mund të mbahen sende personale si celularë, tableta, libra dhe stilolapsa. Kreva e butë, e mbuluar me pëlhurë është efektive për ta bërë shtratin të rehatshëm, edhe në pozicionin ulur.

Shtrati, i cili ka një kapacitet mbajtës maksimal prej 130 kg dhe një madhësi të brendshme prej 100x200 cm, mund të përdoret për shumë vite me strukturën e tij solide.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni