Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë
Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë
Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë
Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë
Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë

Trio Komodinë anësore Shtratit + tavolinë

20.40.1601.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€146,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 55 cm | Lartësia: 48,6 cm | Thellesi: 41,5 cm

Komodina Trio luan një rol në transformimin e dhomave të të rinjve në një hapësirë ​​më komode me dizajnin e saj funksional dhe elegant. Tavolina e natës Trio me mbështetëse, e cila mund të përdoret duke u ndarë në dysh, ofron një avantazh të madh për hapësirat e ngushta. Me një jastëk të butë sediljeje, ofron më shumë funksione sesa pritej nga një komodinë.

Komodina Trio me një seksion sirtar ndihmon në organizimin e sendeve të vogla dhe personale. Trio komodina dhe tavolina anesore, e cila mund të jetë një nga modulet më të dobishme në dhomat e vogla të adoleshentëve, bëhet në qendër të vëmendjes me dizajnin e saj modern.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.