Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka
Trio Komodë me Fijoka

Trio Komodë me Fijoka

20.40.1201.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€328,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 80 cm | Lartësia: 83 cm | Thellesi: 46 cm

Duke sjellë një atmosferë të gjerë në ambientet e jetesës së të rinjve, Komoda Trio tërheq vëmendjen me dizajnin e tij të thjeshtë dhe modern. Komoda Trio me 4 sirtarë, e cila përdoret për organizimin e sendeve personale, ka edhe 1 sirtar të kyçur.

Arrinë një pamje estetike dhe plot stil me harmoninë e ngjyrave gri të hapura dhe blu të errët. I zhvilluar për të organizuar gjërat e të rinjve, Komoda Trio bëhet një nga mobiljet më të përdorura në dhomat e të rinjve falë dizajnit të tij funksional.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni