Trio Komodë e gjatë me Fijok
Trio Komodë e gjatë me Fijok
Trio Komodë e gjatë me Fijok
Trio Komodë e gjatë me Fijok
Trio Komodë e gjatë me Fijok
Trio Komodë e gjatë me Fijok

Trio Komodë e gjatë me Fijok

20.40.1204.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€377,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 60 cm | Lartësia: 103 cm | Thellesi: 46 cm

Duke shtuar rehati unike në hapësirat e banimit të të rinjve, Trio Komodë e gjatë ofron një hapësirë ​​të veçantë magazinimi me sirtarët e tij të dobishëm. Trio Komodë e gjatë, i cili ka një veçori të pavarur plotësuese për veshjet e të rinjve dhe sendet personale, përbëhet nga 5 sirtarë. Ndarjet brenda sirtarëve ndihmojnë në përdorimin më efikas të volumit të brendshëm kur vendosni sende. Falë sistemit të tapave të përdorur në sirtarë, të rinjtë mund ta hapin dhe mbyllin sirtarin në heshtje dhe të sigurt.

Shënim: Komodinën mund ta siguroni kundër lëkundjes dhe përmbysjes me kllapat e fiksimit të murit të përfshirë në paketimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni