Trio Dollap 3 Dyer
Trio Dollap 3 Dyer
Trio Dollap 3 Dyer
Trio Dollap 3 Dyer
Trio Dollap 3 Dyer

Trio Dollap 3 Dyer

20.40.1007.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€661,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 135 cm | Lartësia: 203,5 cm | Thellesi: 61 cm

Garderoba me 3 dyer Trio kontribuon për t'i bërë dhomat e adoleshentëve më të organizuara dhe komode me dizajnin e saj funksional. Duke sjellë një prekje të thjeshtë dhe karizmatike në ambientet e banimit të të rinjve, Gardrobe me 3 dyer Trio ofron përdorim funksional me pasqyrën me gjatësi të plotë në derën e saj të mesme. Pasqyra është e mbrojtur me mbajtëse metalike për të parandaluar rënien e saj.

Sirtarët dhe raftet brenda ofrojnë një zonë ideale përdorimi për rrobat e palosshme. Pajisja e varur në gardërobë i ndihmon të rinjtë të zgjedhin me lehtësi rrobat që do të veshin. Falë kapsulës së ventilimit brenda kabinetit, nuk krijon lagështi dhe lagështi. Kabineti me 3 dyer Trio, i cili vepron si një organizator i shkëlqyeshëm me strukturën e tij të madhe voluminoze, i shton hapësirën dhe elegancën hapësirave të jetesës së të rinjve me dizajnin e tij modern. Dyert e kabinetit hapen dhe mbyllen në heshtje dhe lehtësisht me veçorinë e menteshës së ngadalësimit. Është gjithashtu shumë i sigurt ndaj aksidenteve/bllokimeve të mundshme.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni