Trio Dollap 2 Dyer
Trio 2 Kapılı Dolap İç Görünüm
Trio Dollap 2 Dyer
Trio Dollap 2 Dyer
Trio 2 Kapılı Dolap Detayları
Trio 2 Kapılı Dolap Çekmece Bölmesi Detayları
Trio Dollap 2 Dyer
Trio 2 Kapılı Dolap Ölçüleri
Trio Dollap 2 Dyer

Trio Dollap 2 Dyer

20.40.1001.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€471,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 101 cm | Lartësia: 203,5 cm | Thellesi: 54,5 cm

Garderoba me 2 dyer Trio kontribuon për t'i bërë dhomat e adoleshentëve më të organizuara dhe komode me dizajnin e saj funksional. Duke sjellë një prekje të thjeshtë dhe karizmatike në ambientet e banimit të të rinjve, Garderoba me 2 dyer Trio mund të hapet dhe mbyllet lehtësisht me pajisjet tërheqëse në dyert e saj. Sirtarët dhe raftet brenda ofrojnë një zonë ideale përdorimi për rrobat e palosshme.

Dizajni i gjerë i varëses brenda garderobës i ndihmon të rinjtë të ruajnë lehtësisht rrobat që do të veshin. Kabineti me 2 dyer Trio, i cili vepron si një organizator i shkëlqyeshëm me strukturën e tij të madhe voluminoze, shton hapësirën dhe elegancën në hapësirat e banimit të të rinjve me dizajnin e tij modern.

Shënim: Dyert e kabinetit hapen dhe mbyllen në heshtje dhe lehtësisht me veçorinë e menteshës së ngadalësimit. Është gjithashtu shumë i sigurt ndaj aksidenteve/bllokimeve të mundshme.

Shënim: Dollapi pa derë në imazhin brenda kabinetit nuk është i përfshirë në çmimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni