Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)
Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)

Studio Mocha shtrat i sipërm (90x200 cm)

20.30.1416.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€375,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 207 cm | Lartësia: 96 cm | Thellësia: 95 cm

Krevati i sipërm i studios, i cili është zona e sipërme e gjumit të krevatit marinari në studio, mund të përdoret me një shkallë metalike ose kabineti. Rafti portativ i librave pranë shtratit ofron një zgjidhje funksionale për të apasionuarit pas leximit.

Mund të hiqni kangjellat metalike të mbuluara me bojë pluhuri elektrostatike, e cila e bën shtratin e sipërm më të sigurt, sa herë që dëshironi.

Krevati i sipërm në studio mund të preferohet edhe si krevat tek.

Shtrati, i cili ka një kapacitet mbajtës maksimal prej 130 kg dhe një madhësi të brendshme prej 90x200 cm, mund të përdoret për shumë vite me strukturën e tij solide.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.