Smile Set Mbulese për Bebe (60x120 cm)
Smile Set Mbulese për Bebe (60x120 cm)
Smile Set Mbulese për Bebe (60x120 cm)

Smile Set Mbulese për Bebe (60x120 cm)

21.03.4202.00Çmimi i rregullt€104,00
/
Tatimi i përfshirë.

Ölçüler
  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 60 cm | Thellesi: 120 cm

Seti i gjumit Smile Baby përbëhet nga 5 pjesë, duke përfshirë jastëkun e lojës me kubi, i projektuar duke marrë parasysh sistemin arsimor Montessori. Seti përdor pëlhurë 100% pambuk; Ai përfshin 1 mbrojtje anësore me mbushje të butë, jorgan, këllëf jastëku, çarçaf të montuar dhe kub për lojë jastëku. Velcro, lidhja me dantella, hapja-mbyllja e zinxhirit dhe modelet gjeometrike në kubin e lojës synojnë të kontribuojnë në zhvillimin e fëmijës suaj.

Informacione për materialin e produktit:

• Pëlhura mbrojtëse anësore, çarçafë, këllëf jastëku, pëlhura kubike të jastëkëve janë 100% pambuk.

• Materiali mbushës është 100% fibër poliester.

Përmbajtja dhe dimensionet e produktit:

Ai përbëhet nga 5 pjesë;

• 1 mbrojtje anësore (30x135 cm)

• 1 jorgan (80x140 cm)

• 1 jastëk lojë kubi (16x16 cm)

• 1 këllëf jastëku (34x45 cm)

• 1 fletë e montuar (110x180 cm)

Udhëzime për larjen:

• Temperatura më e lartë e larjes duhet të jetë 30°.

• Tharja me tharje nuk duhet të bëhet.

• Nuk duhet bërë pastrim kimik.

• Mund të hekuroset në temperaturë të ulët.

• Zbardhuesi nuk duhet të përdoret.

• Nuk duhet lënë i lagur në makinë pasi të ketë përfunduar procesi i larjes.

Kujdes: Meqenëse pëlhurat e përdorura në produktin tonë janë pambuku, ato mund të tkurren pas larjes. Kjo mund të ndodhë në të gjitha produktet tekstile që përmbajnë pëlhurë pambuku. Nuk është i përshtatshëm për të larë jastëkun e lojës në formë kubi në grupin e gjumit në lavatriçe për të shmangur dëmtimin e aksesorëve në sipërfaqen e tij. Rekomandohet ta pastroni me dorë me një leckë të pastër të lagur pa ushtruar shumë presion.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.