Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)
Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)

Shtrat i bardhë me rrota për fëmijë (60x120 cm) (60x120 cm)

20.00.1022.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€258,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 130 cm | Lartësia: 84 cm | Thellësia: 68 cm

Shtretër bebesh me rrota; Përveç përdorimit praktik me 4 rrotat e tij rrotulluese 360°, ai ofron avantazhin e përdorimit shumëfunksional me kangjella e ashensorit që i lejon nënës të arrijë lehtësisht tek fëmija i saj. Dy nga rrotat me frena u instaluan për të siguruar qëndrueshmërinë e shtratit të foshnjës. Falë rrotave, produkti mund të zhvendoset lehtësisht dhe të përdoret kudo në dhomë.

Rregullimi i lartësisë që plotëson nevojën e sigurisë në mënyrën më efikase; Gjithashtu ofron lehtësi në përdorim falë veçorisë së pajisjes së saj në anën e nënës, e cila është gjithashtu e rëndësishme që nënat të jenë praktike.

Maks. Me strukturën e tij që mund të përdoret deri në 20 kg dhe 0-3 vjeç, tashmë po dëshmon se do të jetë opsioni ekzakt që kërkojnë nënat që kërkojnë më të mirën.

Shënim: Lartësia e dyshekut që do të përdoret në produkt duhet të jetë maksimumi 8 cm.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.