Montes Natural Tavolinë Loje
Montes Natural Tavolinë Loje
Montes Natural Tavolinë Loje
Montes Natural Tavolinë Loje

Montes Natural Tavolinë Loje

20.76.1101.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€169,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 88,5 cm | Lartësia: 60 cm | Thellesi: 58,5 cm

Me Tavolinën e lojës Montes natural, ju mund t'u ofroni fëmijëve tuaj një mjedis të rehatshëm ku ata mund të zhvillojnë aftësitë e tyre manuale. Një raft librash me madhësi të veçantë ku fëmijët mund të vendosin librat e tyre për t'u ngjyrosur dhe librat me tregime; Gjithashtu ka një ndarje të veçantë që mund ta përdorin për stilolapsa dhe artikuj të ndryshëm shkrimi. Kjo ndarje, në të cilën fëmijët mund të hyjnë lehtësisht pa pasur nevojë për ndihmë, u ofron atyre mundësinë për të aksesuar lirisht nevojat e tyre. Fakti që tabela e lojës ka një veçori të përdorimit të dyanshëm u ofron fëmijëve opsione. Duke zgjedhur këtë tavolinë loje me kënde të zbutura për të parandaluar aksidentet e mundshme, ju mund t'u ofroni fëmijëve tuaj mundësinë të jenë të lirë dhe produktivë në një zonë të sigurt.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni