Montes Natural Raft I vogël librash
Montes Natural Raft I vogël librash
Montes Natural Raft I vogël librash

Montes Natural Raft I vogël librash

20.76.1502.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€52,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 30 cm | Lartësia: 67 cm | Thellesi: 34,5 cm

A nuk dëshironi që fëmija juaj të ketë bibliotekën e tij?

Kjo është e mundur me raftet e vogla Montes Natural! Falë dimensioneve të tij të veçanta për fëmijë, fëmija juaj mund t'i vendosë librat e tij sipas dëshirës dhe t'i heqë lehtësisht nga rafti kur dëshiron t'i lexojë. Për më tepër, nëse dëshironi, mund të përdorni raftin e librave duke e vendosur nën shtratin mesatar të lartë.

Meqenëse hapësira e rafteve të bibliotekës mund të rregullohet në nivele të ndryshme, fëmija juaj mund të rregullojë lodrat e tij të preferuara përveç librave.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni