Montes Natural Dollap 2 Dyer
Montes Natural Dollap 2 Dyer
Montes Natural Dollap 2 Dyer
Montes Natural Dollap 2 Dyer
Montes Natural Dollap 2 Dyer

Montes Natural Dollap 2 Dyer

20.76.1001.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt €518,00 Çmimi i shitjes€494,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 101 cm | Lartësia: 202 cm | Thellesi: 53 cm

Si funksionon një dollap funksional që i lejon fëmijët tuaj të organizojnë lehtësisht gjërat e tyre sipas tingullit të tyre?

Dollap Montes Natural me 2 Dyer; Ju lejon të rregulloni me lehtësi raftet, dorezat dhe varëse rrobash me sistemin e tij gradual raster, në mënyrë që fëmijët tuaj t'i arrijnë ato lehtësisht. Falë kapsulave të ventilimit në dollapin tuaj, mund të siguroheni që rrobat e fëmijëve tuaj gjithmonë të kenë erë të freskët.

Sistemi i frenave në dyer dhe veçoria e ngadalësimit në shinat e sirtarëve ofrojnë përdorim të sigurt dhe të qetë. Ju gjithashtu mund t'i lini fëmijët tuaj të sigurt në dhomat e tyre duke fiksuar në mur modelin e veshjeve dollapi me 3 dyer Montes Natural.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.