MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune
MOCHA Tavolinë pune

MOCHA Tavolinë pune

20.30.1103.01

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€128,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 110 cm | Lartësia: 75 cm | Thellësia: 60 cm

Ju mund të përdorni Tavolinën e Studimit Mocha në mënyrë që fëmija juaj të mund të studiojë në një zonë të rehatshme. Sipërfaqja e tavolinës krijon një hapësirë ​​të përshtatshme për përdorimin e materialeve si fletoret dhe librat, si dhe laptopët dhe tabletët. Falë sirtarit të madh të Tavolinës së Studimit Moka, fëmija juaj mund të ruajë furnizime të ndryshme në këtë zonë. Dorezat në anën e djathtë dhe të majtë të mobiljeve janë ideale që fëmija juaj të varë çantën e shkollës.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni