LOOF Shtrat Marinari i gjerë (90x200-120x200)
LOOF Shtrat Marinari i gjerë (90x200-120x200)
LOOF Shtrat Marinari i gjerë (90x200-120x200)
LOOF Shtrat Marinari i gjerë (90x200-120x200)

LOOF Shtrat Marinari i gjerë (90x200-120x200)

20.82.1401.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€650,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 209,5 cm | Lartësia: 166.5 cm | Thellësia: 138 cm

Shtrat marinari Loof i gjerë dallon nga krevate të tjera marinari me sipërfaqen e tij të madhe të shtratit të poshtëm dhe ofron një përvojë gjumi të rehatshme dhe të bollshme për adoleshentët dhe fëmijët. Ndërsa shtrati i poshtëm ofron përdorim të rehatshëm me përmasat e tij 120x200 cm, krevati i sipërm ofron një zonë ideale për të fjetur me madhësinë e tij prej 90x200 cm. Lartësia maksimale e shtratit përcaktohet si 22 cm.

Shkallët e shkallëve të dizajnuara me teknikën e lyerjes me ngjyrë geranium me model gofrato që parandalon rrëshqitjen e këmbëve, ofrojnë përdorim të sigurt. Kapaciteti mbajtës i të dy zonave të fjetjes është 130 kg, dhe dërrasat anësore të trasha të poshtme dhe të sipërme të pasme promovojnë qëndrueshmëri. Krevati i sipërm është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 6 vjeç e lart, krevati i poshtëm është më i përshtatshëm për fëmijët më të vegjël.

Shtrati i gjerë marinari mund të instalohet në anën e djathtë ose të majtë, dhe pjesët metalike të mbrojtura me bojë elektrostatike premtojnë përdorim afatgjatë. Të gjitha këto veçori theksojnë komoditetin, sigurinë dhe vlerat estetike të ofruara nga Krevati Loof Wide Bunk Bed.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.