LOOF Raft Librash
LOOF Raft Librash
LOOF Raft Librash
LOOF Raft Librash
LOOF Raft Librash

LOOF Raft Librash

20.82.1501.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€195,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 73,5 cm | Lartësia: 170 cm | Thellësia: 36 cm

Loof raft librashështë një produkt i dizajnuar me kujdes me harmoninë e ngjyrave Geranium dhe Karina.

Raftet e tij të gjera dhe të ndara mirë ofrojnë një hapësirë ​​ideale magazinimi ku mund të ruani librat, fletoret dhe aksesorët tuaj në mënyrë të rregullt. Dy ndarjet e magazinimit me kapak në produkt ofrojnë zona praktike ku mund të vendosni sendet tuaja personale.

Dyert hapen dhe mbyllen në mënyrë të sigurt dhe në heshtje me menteshat e frenave të integruara vetë nga markat e famshme botërore. Këmbët elegante prej druri të lisit të produktit kombinojnë qëndrueshmërinë dhe estetikën dhe i japin një prekje elegante dhomës tuaj.

Dorezat prej druri theksojnë cilësinë dhe elegancën e produktit. Skajet e produktit janë të mbuluara me një brez të veçantë buzë, kjo veçori siguron një pamje elegante duke ruajtur qëndrueshmërinë e produktit.

Aparati i bibliotekës kundër tërmeteve maksimizon lehtësinë e përdorimit duke rritur sigurinë. Të gjitha këto detaje ofrojnë një pamje gjithëpërfshirëse të funksionalitetit, estetikës dhe besueshmërisë së raftit të librave Loof.

 

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni