LOOF Nënshtrat (90x190 cm)
LOOF Nënshtrat (90x190 cm)
LOOF Nënshtrat (90x190 cm)
LOOF Nënshtrat (90x190 cm)
LOOF Nënshtrat (90x190 cm)

LOOF Nënshtrat (90x190 cm)

20.82.1303.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€185,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet: Gjerësia: 198 cm | Lartësia: 23 cm | Thellësia: 94 cm

Të gjitha skajet e shtratit të poshtëm Loof ku ndodh kontakti dorë-këmbë janë të mbuluara me brez, duke rritur qëndrueshmërinë dhe duke siguruar një pamje estetike. Rrotat silikoni mundësojnë që produkti të funksionojë në heshtje dhe pa e dëmtuar atë, duke e bërë më të lehtë përdorimin dhe duke ofruar një përvojë të qetë. Pesha maksimale e produktit është 130 kg. Ka një kapacitet mbajtës dhe mund të lëvizet lehtësisht falë rrotave në fund dhe hapësirës së lakuar në pjesën e përparme.

Ai ofron një veçori praktike të shtratit dhe një zonë të dobishme për ruajtjen e sendeve të papërdorura. Krevati i poshtëm, i cili duket i pajtueshëm me krevatin kur është i mbyllur, i shton hapësirës një prekje moderne. Veshja e pjesëve metalike me bojë elektrostatike siguron që produkti të jetë afatgjatë dhe i qëndrueshëm. Të gjitha këto detaje ofrojnë informacion të rëndësishëm për funksionalitetin e produktit, pamjen estetike dhe lehtësinë e përdorimit.


Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni