LOOF Dollap me 4 dyer
LOOF Dollap me 4 dyer
LOOF Dollap me 4 dyer
LOOF Dollap me 4 dyer
LOOF Dollap me 4 dyer

LOOF Dollap me 4 dyer

20.82.1003.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€864,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 180 cm | Lartësia: 210 cm | Thellësia: 59 cm

Garderoba me 4 dyer, shtresa anësore e rrjetës së së cilës është projektuar me dy tone të ndryshme ngjyrash, kombinon estetikën dhe dobinë. Pjesa e poshtme e anës së djathtë ofron një pamje harmonike me një ngjyrë që përputhet me sirtarët. Përdorimi i sigurt dhe i qetë sigurohet me menteshat me frena të integruara. 

I projektuar duke pasur parasysh organizimin e brendshëm, produkti ynë ka rafte dhe ndarje që ofrojnë mundësinë për të ruajtur gjërat tuaja në mënyrë të rregullt. Ndërsa spina e ventilimit lejon që gjërat tuaja të marrin frymë, sistemi i lidhjes nga tërmeti rrit sigurinë e kabinetit.

Në produktin tonë, i cili prodhohet nga materiale të padëmshme për shëndetin e njeriut, dorezat dhe këmbët prej druri ofrojnë prekje estetike duke ruajtur qëndrueshmërinë e tij. Ndërsa 2 varëse rrobash ju lejojnë të varni gjërat tuaja në mënyrë të rregullt, struktura e brendshme e kabinetit ofron gjithashtu ruajtje praktike.

Dyert e majta me kornizë MDF dhe sipërfaqet e brendshme të printuara vetë me pamje Hazeran theksojnë elegancën dhe cilësinë. Kapaciteti i ruajtjes së kabinetit rritet me 2 sirtarë, duke siguruar lehtësinë e përdorimit.

Ndërsa këmbët prej druri mund të rregullohen në lartësinë e dëshiruar, këmbët plastike të rregullueshme sigurojnë qëndrueshmërinë e produktit. Me këto karakteristika, kabineti ynë i shton vlerë hapësirës suaj të jetesës me dizajnin dhe funksionalitetin e tij elegant.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni