LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)
LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)

LOOF BABY Shtrat Fëmijësh që rritet (80x180 cm)

20.82.1015.01

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€884,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 185 cm | Lartësia: 108 cm | Thellesi: 87 cm

Në këtë seri, ku funksionaliteti takohet me dizajnin, çdo moment që fëmija juaj kalon në dhomën e tij është një hapësirë ​​zbulimi dhe argëtimi. Loof Baby dhe dhoma e tij e shoqërojnë atë në këtë aventurë. Krevati Loof Baby Growing Baby Bed ka një dizajn që mund të zgjerohet në madhësi falë lidhjeve të tij. Kështu, fëmija juaj mund të përdorë shtratin e tij deri në fund të fëmijërisë së tij të hershme.

Krevati eshte 80x130 cm per femijeri dhe mund te perdoret per moshat 0-3 vjec dhe mund te perdoret per femije nga mosha 3-10 vjec mund te zgjerohet ne 80x180 cm dhe ka kapacitet mbajtes 130 kg. Kangjella teleskopike, një kasonë që mund të ndahet në dy dhe një shtrat prind i poshtëm me rrota janë ndër veçoritë funksionale më të spikatura të modulit.

Sirtarët hapen dhe mbyllen në heshtje dhe lehtësisht me veçoritë e tyre të shiritit vetë-frenues. Është gjithashtu shumë i sigurt ndaj aksidenteve/bllokimeve të mundshme.

Është i pajtueshëm me krevate 80x177 cm dhe komplete gjumi 80x130 cm për shtratin dhe sirtarin e poshtëm, dhe mund të shijohet për shumë vite me strukturën e tij cilësore.

Shënim: Produktet tekstile, shtretërit dhe aksesorët e tjerë në imazhe nuk janë të përfshira në çmimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.