Loof Baby Dollap 2 Dyer
Loof Baby Dollap 2 Dyer
Loof Baby Dollap 2 Dyer
Loof Baby Dollap 2 Dyer
Loof Baby Dollap 2 Dyer
Loof Baby Dollap 2 Dyer

Loof Baby Dollap 2 Dyer

20.82.1001.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€588,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 95 cm | Lartësia: 199,5 cm | Thellesi: 52,5 cm

Fëmija juaj ka nevojë për shumë gjëra ndërsa rritet. Çorape, kostume trupore, lodra... Gjithçka që ju nevojitet gjatë rritjes së foshnjës tuaj është aty ku duhet, me rafte me shumë ndarje, varëse rrobash dhe sirtarë në serinë Loof Baby.

Dyert e kabinetit hapen dhe mbyllen në heshtje dhe lehtësisht me menteshat e tyre të vonuara dhe veçoritë e shiritit vetëfrenues të sirtarëve. Është gjithashtu shumë i sigurt ndaj aksidenteve/bllokimeve të mundshme. Me qoshet e saj të rrumbullakosura dhe mbajtësin e fiksimit të murit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt nga foshnjëria deri në fëmijëri.

 

 

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni