CHAMPION RACER ST Tavolinë pune
CHAMPION RACER ST Tavolinë pune
CHAMPION RACER ST Tavolinë pune
CHAMPION RACER ST Tavolinë pune
CHAMPION RACER ST Tavolinë pune

CHAMPION RACER ST Tavolinë pune

20.35.1105.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€203,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 107 cm | Lartësia: 76 cm | Thellesi: 68,5 cm

Studimi mund të bëhet shumë më argëtues për fëmijët me Champion Racer Study Desk, anëtari më i zellshëm i serisë Champion Racer. Për më tepër, sipërfaqja e tavolinës ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të punuar, dhe falë sirtarit me ndarje të gjera dhe mbajtëse të stilolapsit, sipërfaqja e tavolinës nuk çrregullohet aspak. 

Ofron përdorim ergonomik për fëmijët falë raftit shtesë të ruajtjes në fund dhe varëses së çantave anash. Opsionale, mund të përdoret gjithashtu duke montuar modulin Working Unit të së njëjtës seri.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni