CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme
CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme

CHAMPION RACER CONCEPT Tavolinë pune me pjesë të sipëme

20.35.1104.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€661,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë
Dimensionet:
Gjerësia: 116 cm | Lartësia: 174 cm | Thellësia: 69 cm

Champion Racer, një ëndërr e fëmijëve që duan aventura, tërheq vëmendjen me tavolinën e konceptit të njësisë së saj me temë makinash garash. Tavolina me njësinë konceptuale, që paraqet dizajnin e brendshëm të një makine garash me ngjyrë të kuqe ose të zezë, i ndihmon fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre sipas dëshirës. Ky dizajn, i cili ka si sirtar ashtu edhe raft, ofron hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje për librat në shtëpi. Përveç kësaj, gjithçka që ju nevojitet është në dorë me varësen e çantës, detajet e mbajtëses së stilolapsit brenda sirtarit dhe detajet e pasqyrës së pasme

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.