Ultra Latexy Dyshek për beba
Ultra Latexy Dyshek për beba
Ultra Latexy Dyshek për beba

Ultra Latexy Dyshek për beba

21.01.1199.00Çmimi i rregullt €150,00 Çmimi i shitjes€117,00
/
Tatimi i përfshirë.

madhësive
  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Karakteristikat e produktit:

Pëlhura, e prodhuar me teknika të veçanta thurjeje, nuk dëmton lëkurën e foshnjës tuaj falë sipërfaqes së saj të butë dhe komoditetit superior. Pëlhura që përmban fije liri në sipërfaqen e sipërme ofron përdorim veror, dhe pëlhura poliester në sipërfaqen e poshtme ofron përdorim dimëror. Mbulesat e sipërme dhe të poshtme të dyshekut me modele me tegela janë projektuar për t'u ndarë nga njëri-tjetri me një zinxhir në mënyrë që njëra sipërfaqe të pastrohet ose lahet ndërsa ana tjetër të mund të përdoret. Shtresa e sfungjerit, e krijuar për t'iu përshtatur pozicionit të gjumit të foshnjës suaj, ofron një mjedis komod dhe komod gjumi. Kanalet e ajrit në formë të posaçme në sipërfaqe sigurojnë që dysheku të marrë vazhdimisht ajër. Kanalet e ajrit parandalojnë formimin e lagështirës dhe erës në shtrat dhe krijojnë një rrjedhje natyrale të ajrit.

Udhëzime për larjen dhe përdorimin:

• Pëlhura e dyshekut nuk është e përshtatshme për pastrim me leckë tepër të lagur ose me makina larëse.

• Gjatë pastrimit duhet përdorur një leckë e lagur.

• Detergjentë që përmbajnë kimikate, zbardhues etj. Materialet e pastrimit nuk duhet të përdoren kurrë.

• Njollat ​​që mund të shfaqen në dyshek duhet të trajtohen menjëherë.

• Drejtimi i shtratit brenda shtratit duhet të ndryshohet në periudha të caktuara.

• Shtrati duhet mbajtur në këmbë kur nuk përdoret dhe nuk duhet të paloset kurrë. • Sipërfaqja e poshtme dhe mbulesat e sipërme mbyllen me zinxhir dhe lahen. Ndërsa mbulesa e sipërme është duke u larë, ana tjetër e krevatit mund të përdoret me mbulesë, pasi mbulesa në sipërfaqen e poshtme mund të ndahet.


Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.