Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)
Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)

Shtrat MOCHA me Rrota për Fëmijë (60x120 cm)

20.30.1025.00

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€258,00
/
Tatimi i përfshirë.

 • Transporti falas
 • Në magazinë, gati për të transportuar
 • Inventari në rrugë

Dimensionet:

Gjerësia: 130 cm | Lartësia: 84 cm | Thellësia: 68 cm

Shtretër bebesh me rrota; Përveç përdorimit praktik me 4 rrotat e tij rrotulluese 360°, ai ofron avantazhin e përdorimit shumëfunksional me kangjella e ashensorit që i lejon nënës të arrijë lehtësisht tek fëmija i saj. Dy nga rrotat me frena u instaluan për të siguruar qëndrueshmërinë e shtratit të foshnjës. Falë rrotave, produkti mund të zhvendoset lehtësisht dhe të përdoret kudo në dhomë.

Rregullimi i lartësisë që plotëson nevojën e sigurisë në mënyrën më efikase; Gjithashtu ofron lehtësi në përdorim falë veçorisë së pajisjes së saj në anën e nënës, e cila është gjithashtu e rëndësishme që nënat të jenë praktike.

Maks. Me strukturën e tij që mund të përdoret deri në 20 kg dhe 0-3 vjeç, tashmë po dëshmon se do të jetë opsioni ekzakt që kërkojnë nënat që kërkojnë më të mirën.

Shënim: Lartësia e dyshekut që do të përdoret në produkt duhet të jetë maksimumi 8 cm.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.