NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)
NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)

NATURA BABY ST Shtrat Fëmijësh që rritet (75x160 cm)

20.31.1016.01

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€471,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjerësia: 164 cm | Lartësia: 90 cm | Thellesi: 83 cm

Krevati Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet me sirtar dhe rafta, ka karakteristika të përshtatshme për përdorim sa herë që fëmija rritet. Në dy sirtarët në pjesën e fundit të krevatit, mund të ruash rrobat e fëmijës, pelenat e tij, peshkira ose kompletet e shtratit.

Rafta e vendosur pas sirtarëve është shumë e dobishme për të pasur në dorëherëm objektet që dëshiron. Hapja e poshtme në pjesën e sipërme të sirtarëve lejon ndërrimin e pelenës së fëmijës pa u larguar shumë nga krevati. Nëse dëshiron, mund ta hiqni bllokun me sirtarë dhe ta përdorni atë si një objekt të veçantë. Krevati me gjatësi 75x160 cm dhe mekërcënim teleskopikka cepa të rrumbullakët për sigurinë e fëmijës.

Krevati është i madhësisë 75x115 cm për periudhën foshnjore dhe mund të përdoret nga mosha 0 deri në 3 vjeç, ndërsa kur rritet, në periudhën e fëmijërisë, mund të përdoret deri në moshën 3-6 vjeç. Krevati ka aftësi të rritjes deri në madhësinë 75x160 cm dhe kapacitet për të mbajtur peshë deri në 80 kg.

Krevati është i përputhshëm me shtratin me madhësinë 75x160 cm dhe me setet e gjumit me madhësinë 75x115 cm, dhe me ndërtim të mirë, mund të përdoret me kënaqësi për vite të gjata.

Shënim: Produktet e tekstilit, shtrati dhe aksesoret në imazhin e produktit nuk përfshihen në çmimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.