Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)
Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)

Natura Baby Sl Shtrat Fëmijësh Që Rritet (+Shtrat I prindërve) (80x180 cm)

20.31.1015.01

Udhëzues për montimin e produktit


Çmimi i rregullt€682,00
/
Tatimi i përfshirë.

  • Transporti falas
  • Në magazinë, gati për të transportuar
  • Inventari në rrugë

Dimensionet:
Gjatësia: 184,5 cm | Lartësia: 103 cm | Thellësia: 87,2 cm

 Krevati qe rritet Natura Baby Sl me dizajn të sirtarëve dhe me rrota për prindërit nën krevat, ofron përdorim funksional dhe është i përshtatshëm për përdorim gjatë rritjes së fëmijës. Me karakteristikën e ndarjes në dy pjesë, krevati ka sirtarët ku mund të ruash peshqirët, çarçafët, pizhama ose pampersat e fëmijës. Në pjesën e pasme të seksionit me tre sirtarë, rafteve, ofron përdorshmëri për gjërat që dëshiron t'i kesh gjithmonë në dorë. Hapja e poshtme e sipërfaqes së sirtarëve të sipërme të mundëson ndërrimin e pampersit të fëmijës pa u larguar shumë nga krevati.

Cepat e rrumbullakëta të krevatit rrisin sigurinë për fëmijën që është gjithmonë në lëvizje. Përveç kësaj, kur fëmija rritet, pjesa me sirtarë mund të jepet si pjesë e shtratit dhe të keni një krevat më të madh. Blloku me sirtarë dhe blloku me rafte mund të ndahen dhe përdoren si dy pjesë të ndara si komodina. Sirtarët e krevatit kanë sistem me frena që rrit sigurinë e fëmijës. Ky veçori është shumë e sigurtë për të parandaluar shtypjen e gishtit ose aksidentet e mundshme.

 Krevati ka madhësinë 80x130 cm për periudhën e foshnjërisë dhe mund të përdoret nga 0 deri në 3 vjeç, ndërsa në periudhën e fëmijërisë, nga 3 deri në 10 vjeç. Krevati ka aftësi rritjeje deri në madhësinë 80x180 cm dhe ka një kapacitet ngarkimi prej 80 kg. Krevati është i përputhshëm me shtratin me madhësinë 80x177 cm dhe setet e gjumit me madhësinë 80x130 cm, dhe me ndërtim cilësor mund të përdoret me kënaqësi për shumë vite.

 Shënim: Produktet e tekstilit, shtrati dhe aksesorët e tjerë të paraqitur në fotografi nuk janë të përfshira në çmimin e produktit.

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të shitjeve për informacionin e transportit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.