Rreth nesh

Siguria dhe cilësia

Certifikata GS
Çilek ka një certifikatë cilësie GS të lëshuar nga LGA (Gjermani) për produktet që plotësojnë standardet më të larta të sigurisë dhe cilësisë.

GS, pažangiausias gaminių saugos ir kokybės sertifikavimas kokį tik gali gauti prekės ženklas, pripažįstamas visoje Europoje ir pasaulyje.

Produktet Çilek testohen për një gamë të gjerë kriteresh, nga ergonomia te siguria e fëmijëve, standardet e materialit dhe qëndrueshmëria e produktit, dhe janë testuar për certifikimin GS.

Produktet Çilek, të projektuara dhe prodhuara në përputhje me standardet e avancuara të sigurisë së fëmijëve, prodhohen duke përdorur materiale të teknologjisë së lartë dhe pa kancerogjene në përputhje me standardet e Bashkimit Evropian.

Certifikata të tjera
Çilek është i certifikuar CE për aksesorët elektrikë dhe i certifikuar REACH për materialet e paketimit, materialet metalike dhe plastike dhe bojërat e përdorura në përputhje me Direktivën RoHS të BE-së dhe Analizën e Elementeve Toksike EN 71-3. Përveç kësaj, Çilek ka certifikata të sistemit të menaxhimit ISO 9001 dhe ISO 14001.

Statusi i markës së njohur
Koncepti i një marke të njohur është një markë që ka arritur një nivel ku tashmë njihet jo vetëm nga audienca e synuar, por edhe nga të gjitha shtresat e shoqërisë, dhe këto marka ngjallin asociacione pa kujtesë.